Kontrollera Google Sites inställningar för senaste uppdatering av tid

Som administratör kan du avgöra om webbplatsbesökare kan se när organisationens sidor på nya Google Sites senast uppdaterades. Om du väljer att aktivera information om senaste uppdatering kan besökarna se informationen bredvid webbplatsikonen längst ned på en sida. Du kan även delegera denna kontroll till redigerare för organisationens webbplatser.

Ändra inställningarna för senaste uppdatering av datum

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avApparföljt avGoogle Workspaceföljt avSites.
  3. Klicka på Senast uppdaterad.
  4. Välj ett alternativ under Senaste uppdatering av tid:
    • Av – inaktiverat för alla webbplatser, webbplatsredigerare kan inte aktivera
    • – webbplatsredigerare kan styra den här inställningen per webbplats
    • Tvingad – visas för alla webbplatser, redigeringsbehöriga kan inte inaktivera
  5. Klicka på Spara.

Relaterade ämnen

Google Workspace Updates-bloggen