Instellingen beheren voor 'Tijdstip laatste update' voor Google Sites

Als beheerder kun je bepalen of mensen die sites bekijken, kunnen zien wanneer de pagina's van je organisatie in de nieuwe versie van Google Sites voor het laatst zijn geüpdatet. Als je besluit dit te laten weergeven, zien gebruikers deze informatie naast het sitepictogram onderaan een pagina. Je kunt deze functie ook delegeren aan bewerkers van de site van je organisatie.

De instellingen voor 'Tijdstip laatste update' wijzigen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenSites.
  3. Klik op Laatste update.
  4. Kies een optie onder Tijdstip laatste update:
    • Uitgeschakeld: uitgeschakeld voor alle sites, sitebewerkers kunnen dit niet inschakelen.
    • Ingeschakeld: sitebewerkers kunnen per site bepalen of deze instelling is ingeschakeld.
    • Afgedwongen: weergegeven voor alle sites, bewerkers kunnen dit niet uitschakelen.
  5. Klik op Opslaan.