Ondersteunde Jamboard-randapparaten gebruiken

U kunt een USB-camera, speakermicrofoon of afstandsbediening aansluiten op een Jamboard-apparaat. U kunt deze apparaten dan gebruiken tijdens videovergaderingen.

Randapparaten verbinden met een Jamboard-apparaat

Voordat u een camera, speaker of microfoon gebruikt tijdens een videovergadering, moet u het apparaat verbinden met de Jamboard. U kunt tijdens een vergadering geen verbinding maken met randapparatuur of deze uitwisselen.

1. Sluit de USB-kabel van het apparaat aan op de zijkant of achterkant van de Jamboard.
  2. Selecteer op de Jamboard Menu and thenJamboard-instellingen.
  3. Selecteer onder Audio en video het apparaat dat u voor de camera of speakers wilt gebruiken.

Ondersteunde USB-camera's

• Logitech® MeetUp ConferenceCam (bij voorkeur)
  • Logitech PTZ Pro
  • Logitech ConferenceCam Connect
  • Logitech ConferenceCam CC3000e
  • Logitech Webcam C930e
  • Huddly® GO

Ondersteunde USB-speakermicrofooncombinaties

• Google Meet-speakermicrofoon (bij voorkeur)
  • Logitech MeetUp Conference Cam (bij voorkeur)
  • Konftel® Ego
  • Jabra® Speak 410
  • Jabra 810

Een afstandsbediening gebruiken in vergaderingen

Met de Google Meet-afstandsbediening kunt u deelnemen aan videovergaderingen, het geluid uitzetten en videovergaderingen beëindigen. Sluit de USB-ontvanger van de afstandsbediening aan op de zij- of achterpoort van de Jamboard. Kies een optie om een vergadering te starten:

• Selecteer een geplande vergadering in de agenda.
  • Gebruik het toetsenbord op de afstandsbediening om de code van de vergadering op te geven vanuit een agenda-afspraak.
  • Een ongeplande vergadering starten:
    1. Selecteer Vergadering starten of deelnemen aan vergadering.
    2. Geef een optionele bijnaam op en selecteer Ga.