Konfigurera e-postaviseringar i varningscentret

Genom att konfigurera en regel i Googles administratörskonsol kan du konfigurera e-postaviseringar i varningscentret. Du kan också använda en regel för att konfigurera andra inställningar, till exempel för att aktivera eller inaktivera e-postaviseringar i varningscentret

Konfigurera e-postaviseringar i varningscentret:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Högst upp klickar du på Meny Meny och väljer Säkerhet följt av Varningscenter. Du ser eventuella varningar för domänen.
  3. Klicka på kugghjulsikonen för Inställningar för varningsregel i det övre högra hörnet.
    Detta öppnar regelsidan.
  4. Från listan på den här sidan klickar du på en regel som motsvarar en av aviseringarna från varningscentret – exempelvis Användarrapporterat nätfiske.
  5. Klicka på panelen Åtgärder.
  6. Kontrollera att varningen är .
    Om du stänger av en varning skickas inga e-postaviseringar.
  7. Klicka på Skicka e-postaviseringar.
  8. Du kan välja Alla avancerade administratörer samt klicka på LÄGG TILL MOTTAGARE för att lägga till flera mottagare från listan över användare på domänen.
  9. Klicka på NÄSTA: GRANSKA.
  10. Klicka på UPPDATERA REGEL.