Aktivera och inaktivera aviseringar

Du kan aktivera och inaktivera aviseringar genom att konfigurera en regel på Google Administratörskonsol: Du kan även använda en regel för att konfigurera andra inställningar, exempelvis för att konfigurera e-postaviseringar i varningscentret.

Aktivera eller inaktivera aviseringar i varningscentret:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Högst upp klickar du på menyn "" och väljer Säkerhet följt av Varningscenter. Du ser eventuella varningar för domänen.
  3. Klicka på kugghjulsikonen för Inställningar för varningsregel i det övre högra hörnet.
    Detta öppnar regelsidan.
  4. Från listan på den här sidan klickar du på en regel som motsvarar en av aviseringarna från varningscentret – exempelvis Användarrapporterat nätfiske.
  5. Klicka på panelen Åtgärder.
  6. Slå på eller av aviseringen.
  7. Klicka på NÄSTA: GRANSKA.
  8. Klicka på UPPDATERA REGEL.

Obs! Varningen för Google Operations är som standard och kan inte stängas av.