Beviljade OAuth-omfattningar efter produkt

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Frontline Standard; Enterprise Standard och Enterprise Plus; Education Standard och Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Jämför utgåvor

I rapporten OAuth-omfattningsbeviljanden kan du se antalet OAuth-omfattningsbeviljanden över tid för alla Google Workspace-produkter.

Så här visar du rapporten OAuth-omfattningsbeviljanden:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.
  3. I det nedre högra hörnet av OAuth-räckvidd per produkt klickar du på Visa rapport.
  4. (Valfritt) Om du vill skapa ett kalkylark med rapportens data klickar du på Exportera arbetsblad.

Anpassa rapporten

Som standard visas diagrammet för alla domäner. Om du vill välja en specifik domän klickar du på listan Domän högst upp och väljer en domän.

Under Datumintervall kan du ändra rapporten så att den visar data från ett specifikt tidsintervall.

Visa OAuth-beviljande per produkt, omfattning eller användare

Längst ned kan du se aktivitet för OAuth-beviljande per produkt (app), omfattning eller användare. Om du vill filtrera informationen klickar du på App, Omfattning eller Användare. Om du vill skapa ett kalkylark med rapportdata klickar du på Ladda ned .

Om OAuth och OAuth-omfattningar

Du använder OAuth (Open Authorization) för att ge externa tjänster åtkomst till användarens kontouppgifter utan att exponera användarens lösenord.

Med OAuth-omfattningar kan du tillåt appar att begära åtkomst till viss användardata. Användarna måste sedan bevilja appen åtkomst.