Kom igång: Voice-konfigurationsguide för administratörer

Support för dina Voice-användare

Informera användarna om Google Voice och dela resurser så de kan börja använda Google Voice på arbetsplatsen.

Du är på steg 9 av 9

Tillåta mobilappen för användare

Som administratör kan du hantera jobbappar på mobila enheter på ett säkert sätt. Du kan vitlista rekommenderade appar och göra dem tillgängliga så att användarna kan installera dem.

Om organisationen använder MDM från tredje part uppdaterar du appvitlistorna så att Google Voice-appen är tillåten inom organisationen. Kontakta MDM-leverantören för mer information.

Exempel på e-postmeddelande till användare

Presentera Google Voice för nya användare genom att anpassa mallen nedan och skicka ut den som ett e-postmeddelande till medarbetare i organisationen. Ändra eller ta bort avsnitten i rött, beroende på vad som passar.

Hej [User]!

Vi är glada att kunna presentera Google Voice, en ny telefonilösning för företag.

Vad är Google Voice?

Voice är en ny telefonitjänst från Google. Med den här tjänsten kan du ta ditt nummer med dig och ringa samtal från din smartphone, surfplatta eller dator. Fokusera på det som är viktigt med funktioner som transkriptioner av röstbrevlåda och smart spamfiltrering.

Vad gör Voice speciellt?

• Ta ditt nummer med dig: Voice fungerar på smartphones och datorer och synkroniseras över dina enheter så att du kan använda appen medan du är på resande fot eller hemma.
  • Anpassa upplevelsen: Styr kommunikationsupplevelsen, exempelvis var du besvarar samtal och när du är tillgänglig för att besvara samtal.
  • Smart produktivitet: Läs automatiska transkriptioner av röstbrevlådan i din inkorg eller i Voice-appen och låt smart spamdetektering minimera oönskade distraktioner.

Hur kommer jag igång?

Gå till voice.google.com eller ladda ned Google Voice-mobilappen. Besök hjälpcentret för Voice och ta reda på hur det fungerar.

[Adminnamn],
din G Suite-administratör

Voice-utbildning