Aan de slag: Voice-installatiehandleiding voor beheerders

Support bieden aan uw Voice-gebruikers

Vertel uw gebruikers over Google Voice en deel bronnen om Google Voice te gaan gebruiken op het werk.

De mobiele app voor gebruikers op de witte lijst zetten

Als beheerder kunt u veilig werk-apps op mobiele apparaten beheren. U kunt een witte lijst maken met aanbevolen apps zodat gebruikers deze kunnen installeren.

Als uw organisatie Beheer van mobiele apparaten (Mobile Device Management, MDM) van derden gebruikt, moet u de witte lijst met apps updaten, zodat de Google Voice-app is toegestaan in uw organisatie. Vraag uw MDM-provider hoe u dit doet.

Voorbeeld van e-mail naar gebruikers

Als u uw gebruikers wilt informeren over Google Voice, kunt u de template hieronder aanpassen en als e-mail versturen naar werknemers in uw organisatie. Pas alle rode gedeelten waar nodig aan of verwijder deze.

Beste [User],

Hierbij krijgt u informatie over Google Voice, een nieuwe zakelijke telefonieoplossing.

Wat is Google Voice?

Voice is een nieuwe telefonieservice van Google. Met Voice kunt u uw nummer meenemen en bellen vanaf uw smartphone, tablet of computer. Concentreer u op de belangrijke zaken met functies als voicemailtranscripten en slimme spamfilters.

Wat is er zo speciaal aan Voice?

• Uw nummer meenemen: Voice werkt op smartphones en computers en wordt gesynchroniseerd op al uw apparaten. U kunt de app dus ook onderweg of thuis gebruiken.
  • Aanpasbaar: de communicatiemogelijkheden zijn aanpasbaar. U kunt bijvoorbeeld instellen waar u oproepen opneemt en wanneer u oproepen kunt ontvangen.
  • Slimme productiviteit: lees automatische voicemailtranscripten in uw inbox of in de Voice-app. Slimme spamdetectie zorgt dat ongewenste afleidingen minimaal worden.

Hoe ga ik aan de slag?

Ga naar voice.google.com of download de mobiele Google Voice-app. Ga naar het Helpcentrum van Voice voor meer informatie over hoe Voice werkt.

[Naam beheerder],
uw Google Workspace-beheerder

Meer informatie over Google Voice