Öka e-postsäkerheten med MTA-STS och TLS-rapportering

3. Publicera MTA-STS-policyn

Öka e-postsäkerhet med autentisering och kryptering

När du har skapat din policy laddar du upp filen till en offentlig webbserver där fjärrservrar kan komma åt den.

Krav på värdservern

Webbservern som är värd för din policy måste uppfylla följande krav:

• Stöd för SSL/HTTPS.
  • Servercertifikatet är signerat och betrott av en extern rotcertifikatmyndighet.

Policyändringar

Varje gång du ändrar innehållet i policyfilen måste du:

Du måste också utföra de här stegen när du ändrar en policy från testläge till tillämpat läge.

Lägga till policy på en webbserver i din domän

1. Verifiera att din domän är konfigurerad med en offentlig webbserver.
  2. Lägg till en underdomän till domänen. Underdomännamnet måste börja med mta-st, till exempel:
    mta-sts.solarmora.com
  3. Skapa en katalog som heter .well-known i underdomänen.
  4. Ladda upp policyfilen som du skapade till katalogen .welll-known.

Ett exempel på en webbadress för en MTA-STA-policy är:
    https://mta-sts.solarmora.com/.well-known/mta-sts.txt

Nästa steg

Slå på MTA-STS och TLS-rapportering