Verbeterde e-mailbeveiliging met MTA-STS en TLS-rapportage

3. Uw MTA-STS-beleid publiceren

Uitgebreidere beveiliging van e-mail met verificatie en versleuteling

Nadat u uw beleid heeft gemaakt, uploadt u het bestand naar een openbare webserver. Externe servers hebben zo toegang tot het beleid.

Vereisten voor de hostserver

De webserver waarop uw beleid wordt gehost, moet voldoen aan de volgende vereisten:

• De webserver ondersteunt SSL/HTTPS.
  • Het servercertificaat moet zijn ondertekend en wordt vertrouwd door een rootcertificeringsinstantie van derden.

Beleidswijzigingen

Telkens wanneer u de inhoud van het beleidsbestand wijzigt, moet u het volgende doen:

U moet deze stappen ook uitvoeren wanneer u een beleid wijzigt van de testmodus naar de afdwingmodus.

Beleid toevoegen aan een webserver in uw domein

1. Controleer of uw domein is ingesteld met een openbare webserver.
  2. Voeg een subdomein toe aan uw domein. De naam van het subdomein moet beginnen met mta-st, bijvoorbeeld:
    mta-sts.solarmora.com
  3. Maak een directory met de naam .well-known in het subdomein.
  4. Upload het door u gemaakte beleidsbestand naar de directory .well-known.

Een voorbeeld-URL voor een MTA-STA-beleid is:
    https://mta-sts.solarmora.com/.well-known/mta-sts.txt

Volgende stappen

MTA-STS en TLS-rapportage inschakelen