Kom igång: Voice-konfigurationsguide för administratörer

Lägga till Voice i Google Workspace

Organisationen kan köpa Google Voice som tilläggsprenumeration i valfri Google Workspace-utgåva.

Du är på steg 1 av 9

Innan du börjar

Lägg till en Voice-prenumeration i Google Workspace

Om organisationen redan har Google Workspace följer du de här stegen för att lägga till Voice.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Appar på administratörskonsolens startsidaföljt avG Suite.
  3. Längst upp till höger klickar du på Lägg till tjänster.

Find the Add Services link at the top right

4. Under den Voice-prenumeration du vill lägga till klickar du på Lägg till nu.
  5. Följ anvisningarna på skärmen och lägg till Voice i organisationens Google-konto.

Relaterade ämnen

Nästa steg