Kom igång: Voice-konfigurationsguide för administratörer

Lägga till Voice i Google Workspace

Skaffa Google Workspace

Organisationen måste ha Google Workspace innan du kan lägga till Voice. Om du inte redan har Google Workspace kan du läsa Registrera dig för Google Workspace och KonfigureraGoogle Workspace.

För fakturering behöver du ett företagskonto, inte ett individuellt konto. Läs mer i Ange eller ändra GSTIN eller annan skatteinformation.

Lägg till en Voice-prenumeration i Google Workspace

När organisationen har Google Workspace följer du de här stegen för att lägga till Voice:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avTilläggstjänster från Google.
  3. Klicka på Lägg till tjänster högst upp.

4. Klicka på Google Voice under Kategorier.
  5. Under den Voice-prenumeration du vill lägga till klickar du på Kom igång.
  6. Följ anvisningarna på skärmen och lägg till Voice i organisationens Google-konto.

Relaterade ämnen