Automatische foutrapporten voor GCPW in- of uitschakelen

U kunt helpen Google-referentieprovider voor Windows (Google Credential Provider for Windows, GCPW) te verbeteren door automatische foutrapporten en crashrapporten naar Google te sturen. Automatische rapporten zijn standaard uitgeschakeld.

Ga als volgt te werk om automatische rapporten in te schakelen:

1. Open een opdrachtprompt met volledige beheerdersrechten in Microsoft Windows.
  2. Wijzig de directory: cd C:\Program Files\Google\Credential Provider
  3. Zoek in de directory de subdirectory die het versienummer als naam heeft. Deze lijkt op 74.0.3432.34
  4. Voer een van de volgende opdrachten in:
    • Rapporten uitschakelen: gcp_setup.exe /disable-stats
    • Rapporten inschakelen: gcp_setup.exe /enable-stats

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.