Chatuitnodigingen automatisch accepteren

U kunt gebruikers toestaan automatisch chatuitnodigingen van andere mensen in uw organisatie te accepteren. Anders moeten gebruikers standaard uitnodigingen van nieuwe contacten handmatig accepteren.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then  Appsand thenGoogle Workspaceand thenGoogle Chat.
  3. Klik op Chatuitnodigingen.
  4. (Optioneel) Selecteer onder Organisatie-eenheden de organisatie-eenheid waarop u de instellingen wilt toepassen. De instelling geldt standaard voor uw hele organisatie.
  5. Selecteer Ingeschakeld of Uitgeschakeld.
  6. Klik op Opslaan.