Snabbstartsguide för ideella organisationer

För: Kvalificerade ideella organisationer

Kommunicera och samarbeta mer effektivt med personal, volontärer, givare och styrelseledamöter.

Kontrollera om du är kvalificerad för utgåvan för ideella organisationen via programmet Google för ideella organisationer. När du har aktiverat utgåvan för ideella organisationer (kostnadsfritt) kan du även uppgradera till Business for Nonprofits eller Enterprise for Nonprofits till rabatterade priser för ideella organisationer.

Läs mer om utgåvan för ideella organisationer.

1

Öppna administratörskontot

enmansföretag logga inGoogle Administratörskonsol används för att administrera Googles tjänster för personer i en organisation.

Läs mer

2

Konfigurera e-post för företag (valfritt)

enmansföretag verifiera domänOm du inte aktiverade Gmail under registreringen kan du göra det nu. Du måste ändra domänens MX-poster så att e-posten dirigeras till Googles e-postservrar. Vi rekommenderar också att du lägger till en SPF-post i domäninställningarna.

Det gör inget om du inte osäker på vad MX- eller SPF-poster är. Mer information finns nedan.

3

Aktivera utgåvan för ideella organisationer

medelstort företag konfigurera aktiveringsinställningar för funktionBerättigade ideella organisationer har kostnadsfri åtkomst till utgåvan för ideella organisationer. Om du är berättigad till en provperiod på Google Workspace som ideell organisation uppgraderar du ditt konto till utgåvan för ideella organisationer innan provperioden löper ut.

Läs mer

4

Migrera användarnas e-post, kalender och kontakter

Använd våra migreringsverktyg för att importera organisationens e-post, kontakter och kalenderhändelser till G Suite for Nonprofits.

Läs mer

4

Bygg upp och hantera ditt team

Konfigurera teammedlemmar och hantera deras identitet.

Konfiguration

Läs mer

5

Konfigurera organisationens konto

enmansföretag hantera kontoLägg till din logotyp och följ rekommenderade metoder för säkerhet och efterlevnad.

Konfiguration

Regionspecifikt

5

Hantera dina möten och din e-post

småföretag hantera möten och e-postFå ut mesta möjliga av Gmail, Google Kontakter och Google Meet för team- och kundmöten.

Konfiguration

Läs mer

7

Jobba med molnlagring och onlinedokument

enmansföretag molnlagringUpptäck en grupp effektiva dokument-, kalkylarks- och presentationsappar som fungerar med din webbläsare.

Konfiguration

Läs mer

9

Utbilda användarna

Få utbildningsguider, tips, kundexempel och andra resurser som hjälper dina användare att jobba smartare och använda G Suite for Nonprofits på arbetsplatsen.

Läs mer

8

Utöka räckvidden

enmansföretag öka omsättningenÄr du redo för mer? Förbättra din webbnärvaro och anpassa ditt konto och andra Google-verktyg till behoven i din ideella organisation.

Läs mer