Google Voice beheren in de Beheerdersconsole

Als u zich aanmeldt voor Google Workspace met Voice, kan uw organisatie makkelijk telefoonnummers op grote schaal implementeren en beheren. Werknemers zijn voor hun telefoongesprekken, sms-berichten of voicemail niet gebonden aan één apparaat.

Aan de slag: Voice instellen

Nadat uw organisatie is aangemeld voor Google Voice, krijgt uw team telefoonnummers voor gesprekken, sms-berichten en voicemail. Gebruikers kunnen hun nummer koppelen aan elk mobiel of vast nummer en Voice gebruiken op hun smartphone en computer.

Aan de slag

Meer functies toevoegen

Pas Voice aan voor uw organisatie door handige functies toe te voegen, zoals:

Abonnementen en facturering

Vergelijk abonnementen en bekijk informatie over de maandelijkse kosten.

Meer informatie