Nieuwe gebruikers informeren over Chat

Als u nieuwe gebruikers wilt informeren over Google Chat, kopieert u de template hieronder en stuurt u deze als e-mail naar werknemers in uw organisatie.

Voorbeeld van een e-mail voor gebruikers

Als u uw gebruikers wilt informeren over Google Chat, kunt u de template hieronder aanpassen en als e-mail verzenden.
Pas alle rode gedeelten waar nodig aan of verwijder deze.

Beste ${user},

Hierbij krijgt u informatie over Google Chat, een nieuwe manier om te communiceren met uw teamleden, individueel of als groep.

Google Chat is een upgrade van de klassieke versie van Hangouts en is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en scholen. U kunt onder andere het volgende met Chat:

• Teams en groepen kunnen snel communiceren, overal en op elk apparaat.
  • U kunt met meerdere teams tegelijk verschillende gesprekken voeren.
  • U kunt mensen uitnodigen om deel te nemen aan gesprekken.
  • U kunt uw werk eenvoudig delen in het gesprek.

U kunt onderweg van apparaat wisselen en het gesprek voortzetten. U kunt bijvoorbeeld een gesprek starten op uw computer en het voortzetten op uw mobiele telefoon, precies waar u gebleven was.

Hoe gaat u aan de slag?

Google Chat is al ingeschakeld. Aan de slag:

1. Download en open de mobiele app of ga naar chat.google.com in een webbrowser op uw computer. U kunt Chat ook vanuit Gmail gebruiken. Meer informatie over hoe u Chat in Gmail kunt uitschakelen.
  2. Log in met een Google Workspace-account, zoals het Gmail-account dat u voor uw organisatie gebruikt.

Ga naar het Helpcentrum van Google Chat voor meer informatie.

${Name}, beheerder