Säkerhetschecklistor

Dessa metodtips om säkerhet är till för administratörer av G Suite och Cloud Identity.

Välj företagets sstorlek

Småföretag (1–100 användare)

Har du inte en IT-administratör? Har en av dina anställda administrativa uppgifter (till exempel att lägga till användare) utöver sitt vanliga jobb?

Om du inte har en IT-administratör beskriver denna checklista de grundläggande säkerhetsrutiner du bör följa.

ÖPPNA CHECKLISTAN
Har ditt småföretag särskilda säkerhetskrav?

Om ditt småföretag har särskilda lag-, sekretess- eller säkerhetskrav kan du ha informationssäkerhetsbehoven hos ett mycket större företag. Följ metodtipsen för säkerhet för medelstora och stora företag i checklistan nedan.

Medelstora och stora företag (100+ användare)

Håll ditt företag säkert och effektivt genom att använda dedikerade IT-resurser, internt eller från tredje part.

Den här checklistan rekommenderar de säkerhetsrutiner du bör följa för att stärka säkerheten och sekretessen för din information.

ÖPPNA CHECKLISTAN