Beveiligingschecklists

Deze praktische tips zijn bedoeld voor beheerders van Google Workspace en Cloud Identity.

Of u nu de eigenaar bent van een klein bedrijf of de IT-beheerder van een grote onderneming, hier vindt u enkele praktische tips om uw beveiliging en privacy te garanderen.

Kies de grootte van uw bedrijf om aan de slag te gaan.

Kleine bedrijven (1-100 gebruikers)

Als u een klein bedrijf heeft en wellicht geen speciale IT-beheerder, raden we u aan een basisset te volgen van praktische tips die u zelf kunt uitvoeren, zoals overbodige beheerdersaccounts verwijderen, extra beveiligingsmaatregelen tegen phishing en spoofing gebruiken, en rechten voor delen instellen.

CHECKLIST OPENEN

Heeft uw kleine onderneming speciale beveiligingsvereisten?

Als uw kleine onderneming speciale vereisten heeft voor regelgeving, privacy of beveiliging, heeft u wellicht de beveiligingsbehoeften van een groter bedrijf. Volg de praktische beveiligingstips voor middelgrote en grote bedrijven in de checklist hieronder.

Middelgrote en grote bedrijven (meer dan 100 gebruikers)

Als u een grotere organisatie of een bedrijf met speciale beveiligingsvereisten heeft, raden we u aan een uitgebreidere lijst met praktische tips te gebruiken waarmee de beveiliging en privacy van uw gegevens verder worden versterkt. Deze aanvullende tips zorgen dat een bedrijf beveiligd blijft en efficiënt kan werken. U moet wellicht speciale IT-bronnen gebruiken (intern of geleverd door derden).

CHECKLIST OPENEN