Säkerhetschecklistor

Dessa metodtips är till för administratörer av Google Workspace och Cloud Identity.

Oavsett om du är småföretagare eller IT-administratör för ett stort företag så erbjuder vi en rad metodtips för att skydda din säkerhet och sekretess.

Välj företagsstorlek och kom igång.

Småföretag (1–100 användare)

För ett litet företag som kanske inte har en dedikerad IT-administratör föreslår vi några grundläggande metoder som du kan konfigurera själv – exempelvis redundanta administratörskonton, extra skydd mot nätfiske eller identitetsförfalskning och delningsbehörigheter.

ÖPPNA CHECKLISTAN

Har ditt småföretag särskilda säkerhetskrav?

Om ditt småföretag har särskilda lag-, sekretess- eller säkerhetskrav kan du ha informationssäkerhetsbehoven hos ett mycket större företag. Följ metodtipsen för säkerhet för medelstora och stora företag i checklistan nedan.

Medelstora och stora företag (100+ användare)

För en större organisation eller för företag med särskilda säkerhetskrav, föreslår vi att du följer en mer omfattande lista med metodtips som ytterligare stärker säkerheten och sekretessen för din information. Dessa ytterligare rutiner bidrar till att hålla företaget säkert och effektivt och kan kräva dedikerade IT-resurser – antingen internt eller från tredje part.

ÖPPNA CHECKLISTAN