Beveiligingschecklists

Deze praktische beveiligingstips zijn bedoeld voor G Suite- en Cloud Identity-beheerders.

Selecteer de grootte van uw bedrijf

Kleine bedrijven (1-100 gebruikers)

Heeft u geen IT-beheerder? Voert een van uw werknemers beheertaken uit (zoals het toevoegen van gebruikers) naast zijn andere taken?

Als u geen IT-beheerder heeft, leest u in deze checklist enkele algemene praktische beveiligingstips die we u aanraden te volgen.

CHECKLIST OPENEN
Heeft uw kleine onderneming speciale beveiligingsvereisten?

Als uw kleine onderneming speciale vereisten heeft voor regelgeving, privacy of beveiliging, heeft u wellicht de beveiligingsbehoeften van een groter bedrijf. Volg de praktische beveiligingstips voor middelgrote en grote bedrijven in de checklist hieronder.

Middelgrote en grote bedrijven (meer dan 100 gebruikers)

U gebruikt specifieke IT-bronnen, intern of geleverd door derden, om uw bedrijf veilig te houden en efficiënt te laten werken.

In deze checklist ziet u welke praktische beveiligingstips worden aangeraden om de beveiliging en privacy van uw bedrijf zo goed mogelijk te maken.

CHECKLIST OPENEN