Streama (eller synkronisera) Drive-filer till användarnas datorer

Det finns två sätt att få åtkomst till Drive-filer och hålla dem synkroniserade på alla enheter:

• Google Drive för datorn passar bäst för de flesta organisationer. Med den här appen kan du streama filer från Min enhet och delade enheter direkt från molnet. Du kan också göra Drive-filer tillgängliga för offlineåtkomst.

• Säkerhetskopiering och synkronisering är vår synkroniseringsklient för konsumenter, men den kan även användas av organisationer. Med Säkerhetskopiera och synkronisera lagras allt ditt Drive-innehåll lokalt.

Välja och använda en synkroniseringslösning