Streama (eller synkronisera) Drive-filer till användarnas datorer

Det finns två sätt att få åtkomst till Drive-filer och hålla dem synkroniserade på alla enheter:

• Drive Direktsynk är bäst för de flesta organisationer. Med den här appen kan du streama filer från Min enhet och delade enheter direkt från molnet. Du kan också göra Drive-filer tillgängliga för offlineåtkomst.

• Säkerhetskopiering och synkronisering är vår synkroniseringsklient för konsumenter, men den kan även användas av organisationer. Med Säkerhetskopiering och synkronisering lagras allt ditt Drive-innehåll lokalt.

Välja och använda en synkroniseringslösning