Översikt över Cloud Search Platform

Google Cloud Search Platform ger organisationen möjlighet att söka på lagringsplatser hos tredje part, till exempel databaser och filsystem. Integrera Cloud Search Platform med din G Suite-utgåva eller använd den i en fristående lösning. Du får de administrativa kontrollerna i Cloud Search och G Suite men utan tjänster som Gmail, Kalender och Sites.

Registrera dig

Du kan köpa Cloud Search Platform via en auktoriserad Google-partner.

Läs mer och kom igång

Cloud Search Platform-funktioner

Cloud Search Platform ger en komplett uppsättning sökfunktioner, inklusive:

• Indexering av lagringsplatser från tredje part
  • Filter och aspekter
  • Inbyggda och anpassade sökoperatorer
  • Anpassade sökgränssnitt
  • Sökwidget som kan bäddas in
  • Färdiga anslutare
  • Identitetsmappning för användare och grupper
  • Detaljerade kontroller för åtkomstnivå

Tilläggstjänster

Cloud Search Platform tillhandahåller dessa G Suite-tjänster med Cloud Search:

• Cloud Identity. Hantera dina användare, appar och enheter från Googles administratörskonsol. Läs mer

• Katalog. Administratörer och användare kan enkelt hantera personliga och globala kontakter. Läs mer

• Grupper/grupper för företag. Skapa administratörsstyrda grupper och e-postlistor, gruppforum eller delade inkorgar. Du kan även låta användarna skapa egna grupper. Läs mer

• Fler tjänster. Du kan slå på eller av dussintals andra Google-tjänster, som YouTube, Blogger och Google Analytics. Läs mer