Översikt över Cloud Search Platform

Google Cloud Search Platform ger organisationen möjlighet att söka på lagringsplatser hos tredje part, till exempel databaser och filsystem.

Registrera dig

Du kan köpa Cloud Search Platform genom en auktoriserad Google-partner.

Läs mer och kom igång

Cloud Search Platform-funktioner

Cloud Search Platform ger en komplett uppsättning sökfunktioner, inklusive:

• Indexering av lagringsplatser från tredje part
  • Filter och aspekter
  • Inbyggda och anpassade sökoperatorer
  • Anpassade sökgränssnitt
  • Inbäddningsbar sökwidget
  • Färdiga anslutare
  • Identitetsmappning för användare och grupper
  • Detaljerade kontroller för åtkomstnivå

Tilläggstjänster

Cloud Search Platform tillhandahåller dessa tjänster med Cloud Search:

• Cloud Identity Hantera dina användare, appar och enheter i Googles administratörskonsol. Läs mer

• Katalog Administratörer och användare hanterar enkelt personliga och globala kontakter. Läs mer

• Grupper/Groups for Business. Skapa administratörsstyrda grupper och e-postlistor, gruppforum eller delade inkorgar. Du kan även låta användarna skapa egna grupper. Läs mer

• Fler tjänster. Du kan slå på eller av dussintals andra Google-tjänster, som YouTube, Blogger och Google Analytics. Läs mer