Overzicht van Cloud Search Platform

Met Google Cloud Search Platform kunnen mensen in uw organisatie zoeken in uw opslagplaatsen van derden, zoals databases en bestandssystemen.

Aanmelden

U kunt Cloud Search Platform kopen bij een geautoriseerde Google Partner.

Meer informatie en aan de slag

Functies van Cloud Search Platform

Cloud Search Platform biedt een uitgebreide reeks zoekfuncties, zoals:

• Indexering van opslagplaatsen van derden
  • Filters en facetten
  • Ingebouwde en aangepaste zoekoperators
  • Aangepaste zoekinterfaces
  • Insluitbare zoekwidget
  • Vooraf ingestelde connectors
  • Identiteitstoewijzingen voor gebruikers en groepen
  • Gedetailleerd beheer van toegangsniveaus

Aanvullende services

Cloud Search Platform biedt de volgende services met Cloud Search:

• Cloud Identity. Uw gebruikers, apps en apparaten beheren in de Google Beheerdersconsole. Meer informatie

• Directory. Beheerders en gebruikers beheren makkelijk hun persoonlijke en algemene contacten. Meer informatie

• Groepen/Google Groepen voor bedrijven. Beheerde groepen en mailinglijsten maken, communityforums of gedeelde inboxen hosten of gebruikers toestaan hun eigen groepen te maken. Meer informatie

• Meer services. U kunt tientallen andere Google-services aan- of uitzetten, zoals YouTube, Blogger en Google Analytics. Meer informatie