Cloud Search Platform

Met Google Cloud Search Platform kan uw organisatie in uw opslagplaatsen van derden zoeken, zoals databases en bestandssystemen. Integreer Cloud Search Platform in uw G Suite-versie of gebruik het als zelfstandige oplossing. U krijgt de functies van Cloud Search en G Suite-beheer, zonder services als Gmail, Agenda en Sites.

U kunt Cloud Search Platform aanschaffen bij een geautoriseerde Google Partner. Meer informatie.

Functies van Cloud Search Platform

Cloud Search Platform biedt een uitgebreide reeks zoekfuncties, zoals:

• Indexering van opslagplaatsen van derden
  • Filters en facetten
  • Ingebouwde en aangepaste zoekoperators
  • Aangepaste zoekinterfaces
  • Insluitbare zoekwidget
  • Vooraf ingestelde connectors
  • Identiteitstoewijzingen voor gebruikers en groepen
  • Gedetailleerd beheer van toegangsniveaus

Aanvullende services

Cloud Search Platform biedt deze G Suite-services met Cloud Search:

• Cloud Identity. Beheer uw gebruikers, apps en apparaten in de Google-beheerdersconsole. Meer informatie.

• Directory. Beheerders en gebruikers beheren eenvoudig hun persoonlijke en algemene contacten. Meer informatie.

• Discussiegroepen/Groups for Business. Maak beheerde groepen en mailinglijsten, host communityforums of gedeelde inboxen of laat gebruikers hun eigen groepen maken. Meer informatie.

• Meer services. U kunt tientallen aanvullende Google-services in- of uitschakelen, zoals YouTube, Blogger en Google Analytics. Meer informatie.