Vägledningar för teknisk implementering

Mer hjälp med konfiguration och hantering av Google Workspace

Använd följande PDF-guider för att få åtkomst till ytterligare information när du konfigurerar och hanterar organisationens Google Workspace-konto.

Obs! PDF-filerna finns endast på engelska.

Datamigreringsguider

Migrera användardata från din gamla miljö till Google Workspace.
Google Workspace Migrate: Metodtips för datamigrering Planera storskaliga migreringar av användardata (e-postmeddelanden, kalendrar, filer och så vidare) till Google Workspace med Google Workspace Migrate.
Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME) Migrera användarnas e-post, kontakter och kalenderhändelser direkt från Microsoft Exchange, Novell, GroupWise, Cyrus, Courier, Dovecot och andra RFC 3501-kompatibla IMAP-servrar.
Google Workspace Migration for HCL Notes (GWMHN) Migrera användarnas e-post, kontakter och kalenderhändelser direkt från en EMM-server.

Du hittar mer information om alla migreringsprodukter för Google Workspace i dessa hjälpcenterartiklar: Google Workspace migreringsproduktmatris och migrera organisationens data till Google Workspace.

Guide för användaradministration

Konfigurera användarna och synkronisera deras data och lösenord med dina befintliga LDAP-servrar.
Metodtips för hantering av identiteter vid övergången till Google Cloud Hantera identiteter som Google Cloud-, Google Workspace- och Cloud Identity-administratör när du går över till Google Cloud.

Nätverksguide

Fastställ den bästa metoden för komplexa nätverk eller flera domäner (för medelstora till stora organisationer).
Google Workspace – metodtips för stora nätverksimplementeringar Optimera ditt storskaliga IP-nätverk för Google Workspace. Avsett för administratörer av komplexa, globalt distribuerade nätverk. Denna information kan vara användbar även för administratörer av mindre nätverk.

Säkerhetsguider

Gör Google Workspace-miljön säkrare.
Så här minskar du risken för utpressningsvirus för Google Workspace-dokument Minska riskerna för utpressningsvirus och krypteringslås för dina Google Workspace-dokument.
Guide med rekommenderade metoder för Zero trust för byråer i den offentliga sektorn i USA Anpassa implementeringen av Google Workspace med CISA (Cybersecurity and Infrastructure
Security Agency) Zero Trust Maturity Model.

Google Workspace-vägledningar för samverkan

Välj det bästa scenariot för din situation (för medelstora till stora organisationer).
Kalenderinteroperabilitet i hybridkonfiguration med Microsoft Exchange och Exchange Online Konfigurera Kalenderinteroperabilitet mellan lokal Exchange Server 2013, Exchange Online och Google Workspace. Målet är att hjälpa användare att hitta ledig/upptagen-status för andra användare mellan de olika systemen.
Google Workspace och Microsoft Office 365 – samverkansöversikt Förstå hur Google Workspace kan användas tillsammans med Microsoft Office 365. Lär dig att använda och anpassa tjänster och inställningar för e-post, kalender, chatt, videomöten, enhetshantering och mycket mer.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.