Uw betalingsschema wijzigen

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als beheerder van uw organisatie kunt u instellen wanneer u betaalt voor uw Google-abonnement. U kunt voor een heel jaar betalen of de betalingsdatum wijzigen.

Voor een heel jaar betalen

Geldt niet voor de Essentials-versie.

Er zijn 2 manieren om het abonnement van uw organisatie voor een heel jaar te betalen:

• Vooraf betalen voor het hele jaar: U kunt tegoed toevoegen aan het factureringsaccount van uw organisatie om de kosten van het hele jaar te dekken. Zie Een handmatige betaling uitvoeren voor meer informatie.
  • Contact opnemen met een partner: Een Google-partner kan u andere mogelijkheden aanbieden om voor de service te betalen. Neem voor meer informatie contact op met een partner uit onze directory.

De betalingsdatum wijzigen

Tussen de eerste en vijfde van de maand worden de kosten voor uw Google-services afgeschreven. Als u op een andere datum wilt betalen, kunt u het volgende doen:

• Vooraf betalen: Als er tegoed in uw account staat, gebruikt Google dit om voor uw abonnement te betalen, voordat de kosten in rekening worden gebracht bij uw primaire betaalmethode. Zie Een handmatige betaling uitvoeren voor meer informatie. De toekomstige betalingsdatum wordt hierdoor niet gewijzigd.
  • Contact opnemen met een Google-partner: Partners kunnen andere manieren aanbieden om te betalen voor uw services, zodat u kunt betalen op een andere datum of uw betalingsdatum kunt wijzigen. Neem contact op met een partner uit onze directory voor meer informatie over de opties.