Google App Engine

De functie Google App Engine is verplaatst naar de Google Developers Console. Ga voor meer informatie over Google App Engine naar de startpagina van Google App Engine.

Wat is Google App Engine?

Google App Engine is een platform voor het ontwikkelen en hosten van apps. Met Google App Engine kunt u web-apps voor druk verkeer maken zonder dat u een infrastructuur voor druk verkeer hoeft te beheren. Uw met Google App Engine gemaakte apps maken gebruik van dezelfde technologie die de websites van Google zo snel en betrouwbaar maakt. U geeft alleen de code op.

Hoe gebruik ik Google App Engine met G Suite?

Google App Engine kan worden gebruikt met G Suite om een aangepaste domeinnaam te maken voor uw internet-apps, bijvoorbeeld mijn-app.com.

Wanneer u een service implementeert in Google App Engine, kan deze standaard worden geopend via uw-app-id.appspot.com.

Als u de merknaam van uw applicatie wilt verbeteren, wilt u deze wellicht ook beschikbaar maken op mijn-merknaam.com of www.mijn-merknaam.com.

De functie 'SSL voor aangepaste domeinen' is verplaatst naar de Google Developers Console. Bekijk het artikel 'Aangepaste domeinen en SSL gebruiken' in de Google Cloud Platform-documentatie om een aangepaste domeinnaam te configureren met de Google Developers Console.

Extra ondersteuning

Voor vragen over Google App Engine is er momenteel geen ondersteuning per e-mail of telefoon beschikbaar.

Hier vindt u meer informatie over Google App Engine: