5. LDAP-clients inschakelen

De laatste stap als u een client instelt met de Secure LDAP-service is de servicestatus op Ingeschakeld zetten.

Ga als volgt te werk om de servicestatus op Ingeschakeld te zetten:

1. Ga in de Google-beheerdersconsole naar Apps > LDAP.
  2. Klik op een van de clients in de lijst.
  3. Klik op de kaart Servicestatus.
  4. Klik op Ingeschakeld.
  5. Klik op OPSLAAN.

Volgende stappen

Nadat u de servicestatus op Ingeschakeld heeft gezet voor de LDAP-client, kunt u later eventuele wijzigingen in de client aanbrengen in de Google Beheerdersconsole. Zie LDAP-clients beheren voor instructies. Zie ook Controlelogboek Secure LDAP.