De klassieke versie van Sites wordt in januari 2023 vervangen door de nieuwe versie van Sites. Zie Transitie van de klassieke versie van Sites naar de nieuwe versie van Sites voor de stappen die u moet uitvoeren voor uw organisatie.

Sites uit de klassieke versie van Sites bewerken in uw domein

Dit artikel is bedoeld voor beheerders van de klassieke versie van Google Sites (hierbij staat er rechtsboven niet de knop 'Publiceren'). Hulp voor beheerders van de nieuwe versie van Google Sites.

Als beheerder kunt u alle sites in uw domein bekijken en bewerken, ongeacht of deze privé of openbaar zijn. Als een gebruiker in uw domein bijvoorbeeld een site of pagina maakt die in strijd is met het beleid van uw organisatie, kunt u de site bewerken en de content aanpassen of verwijderen.

Sites openen die zijn gemaakt in uw domein

1. Ga naar https://sites.google.com/a/uw_domein.com.

Vervang uw_domein.com door uw domeinnaam.

2. Klik op Door sites bladeren en klik vervolgens op de categorie (alle sites). De eerste 100 sites in uw domein worden weergegeven.
  3. (Optioneel) Als u meer dan 100 sites heeft, voert u bovenaan de pagina in de zoekbalk van Sites de naam van de site of een zoekterm in en drukt u op Enter.
  4. Klik op de site die u wilt bewerken of verwijderen.
Opmerking: Hiermee kunt u niet alle sites in uw domein zien. Als een site is gedeeld met Iedereen die de link heeft, krijgt u alleen toegang tot de site met de link.

Een site verwijderen

1. Klik rechtsboven op de site die u wilt verwijderen op het tandwielpictogram. Selecteer Site beheren in het dropdownmenu.
  2. Scroll naar beneden en klik op de knop Deze site verwijderen. Er wordt een bevestigingsvenster weergegeven.
  3. Klik op VERWIJDEREN om te bevestigen dat u de site definitief wilt verwijderen.

Opmerking: Alleen eigenaren en beheerders kunnen sites verwijderen. Als eigenaar of beheerder kunt u binnen 30 dagen nadat u een site heeft verwijderd, naar de URL gaan en de site herstellen.

Als een site buiten uw domein volgens u in strijd is met de gebruiksvoorwaarden van Sites, klikt u onder aan de sitepagina op Misbruik melden at the bottom of the site page.