Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een BigQuery-project instellen voor rapportlogboeken

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; Enterprise Essentials Plus.  Versies vergelijken

Voordat u BigQuery-logboeken instelt in de Google Beheerdersconsole, moet u een BigQuery-project instellen voor de rapportlogboeken in de Google Cloud Console.

1. Maak of open een actief BigQuery-project in de Google Cloud Console.
    Zie Creating and managing projects (Projecten maken en beheren) voor meer informatie.
    Opmerking: U moet de facturering inschakelen voor elk project dat u maakt.
  2. Ga naar de pagina IAM en beheer van het project.
  3. Voeg een projectbewerker toe voor het project. De projectbewerker stelt het BigQuery-project in de Google Beheerdersconsole in. Zie Basic roles and permissions (Basisrollen en -rechten) en Predefined roles and permissions (Vooraf gedefinieerde rollen en rechten) voor meer informatie.
    1. Klik bovenaan de pagina op Toevoegen.
    2. Voer onder Nieuwe leden de gebruikers-ID van de projectbewerker in.
    3. Ga naar Een rol selecteren. Selecteer Project en vervolgens Bewerker.
    4. Klik eventueel op Nog een rol toevoegen om dezelfde persoon toe te voegen als de projecteigenaar. Selecteer Project en vervolgens Eigenaar.
    5. Klik op Opslaan.

Stel vervolgens BigQuery-logboeken in de Beheerdersconsole in.