Skatter i Turkiet

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Om kontotypen Privatperson hade angetts i en av Googles tjänster ändrades den till Företag den 1 augusti 2018.

Ett företagskonto kan innehas av företagsenheter, dotterbolag, ensamförsäljare, handlare med egna företag och partner.

På företagskonton lägger vi inte till moms på debiteringar för Googles tjänster. Du är själv ansvarig för att avgöra vilka skatter som ska erläggas i Turkiet samt betala in dem.

Om du inte vill byta till ett företagskonto söker du efter ett e-postmeddelande från Google med ämnesraden Ändringar av Google-kontotyp. E-postmeddelandet innehåller en länk till ett formulär som du kan fylla i för att välja den kontotypen Privatperson. Du får ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du anger faktureringsuppgifter för ett konto av typen Privatperson. Observera att moms läggs till på avgifter för enskilda konton.

Obs! Google inte kan ge dig råd i skattefrågor. Kontakta din skatterådgivare vid frågor om denna ändring.