1. LDAP-clients toevoegen

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Business Plus; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade en Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Versies vergelijken

U moet LDAP-clients toevoegen aan de Secure LDAP-service om ermee te kunnen werken.

Volg deze stappen:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole via admin.google.com.
    Log in met uw hoofdbeheerdersaccount, niet met uw persoonlijke Gmail-account.

2. Ga naar Appsand thenLDAP.

3. Klik op LDAP-CLIENT TOEVOEGEN.

4. Typ een naam in het veld Naam LDAP-client, zoals Atlassian Jira.

5. Typ een beschrijving voor de LDAP-client, bijvoorbeeld App om problemen te detecteren voor softwareontwikkelaars en projectmanagers, gehost in het datacenter van Parijs.

In de beschrijving kunt u ook contactgegevens toevoegen of opgeven wie de eigenaar is van de app.

6. Klik op DOORGAAN.

Volgende stappen

Nadat u de LDAP-client heeft toegevoegd, moet u toegangsrechten configureren, de LDAP-client koppelen aan de Secure LDAP-service en de servicestatus instellen op Ingeschakeld voor de LDAP-client.

Ga voor de volgende stappen naar 2. Toegangsrechten configureren.