Een groep bekijken

Als beheerder kunt u de groepen van uw organisatie bekijken in de beheerdersconsole. In de beheerdersconsole staan de e-mailadressen, leden en toegangsinstellingen van een groep.

De beheerpagina van een groep openen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Discussiegroepen.

U moet wellicht onderaan klikken op Meer functies om Discussiegroepen te zien.

3. Klik op de naam van een groep.

Groepsgegevens bekijken

Klik op de beheerpagina van de groep op Groepsgegevens om het volgende te zien voor de groep:

• E-mailadres
  • Beschrijving
  • Aliassen

Klik op Bewerken Bewerken om deze velden te bewerken. Meer informatie over groepen bewerken of verwijderen

De leden van een groep bekijken

Klik op de beheerpagina van de groep op Leden om de namen, e-mailadressen en rollen van leden te bekijken.

Tip: Klik op Downloaden Downloaden om de gegevens van de leden te downloaden in een bestand met door komma's gescheiden waarden (csv) of in Google Spreadsheets.

De toegangsinstellingen van een groep bekijken

Klik op de beheerpagina van de groep op Instellingen om te zien welke taken leden, eigenaren of beheerders kunnen uitvoeren. U kunt ook zien of mensen van buiten uw organisatie lid kunnen worden van de groep.

Als u deze velden wilt bewerken, klikt u op rechtsboven op Bewerken Bewerken.

De geavanceerde instellingen van een groep bekijken

Voor deze functie moet Google Groups for Business worden ingeschakeld.

Als u geavanceerde instellingen wilt bekijken, klikt u op de beheerpagina van de groep op moderatie-instellingen of geavanceerde instellingen