Åtkomst till YouTube under din provperiod på Google Workspace

Den här artikeln gäller för YouTube-inställningar i Google Workspace.

Om du nyss har registrerat dig för Google Workspace ser användarna kanske meddelandet Det här kontot är inte berättigat att använda YouTube ännu, även om YouTube har aktiverats på Googles administratörskonsol.

Den begränsade åtkomsten är tillfällig

Obs! Detta faktureringskrav gäller inte Education- och Nonprofits-utgåvor.

När ditt konto uppfyller ett av följande kriterier har du och användarna åtkomst till samtliga funktioner på YouTube:

• Google har behandlat en betalning för ditt konto på minst 30 USD (eller motsvarande i din valuta). *Det här beloppet inkluderar inte kostnaden för att köpa domänen om du har köpt den via Google Domains.
  • Ditt Google Workspace-konto har funnits i minst 30 dagar.
  • Ditt Google Workspace-konto har köpts från en återförsäljare. (Om du är osäker på hur tjänsten köptes går du till Har jag en återförsäljare?)

Om du registrerade dig för Google Workspace direkt från Google kan du göra en tidig inbetalning eller betala för fler användarkonton för att få åtkomst till alla YouTube-funktioner. När du har slutfört betalningen kan det ta upp till 72 timmar innan den har behandlats och du får åtkomst till YouTube.

Alla användare måste följa alla Googles användarvillkor och YouTubes användarvillkor.

Varför är åtkomsten begränsad?

För att skydda våra system har vi minimikrav för Google Workspace-konton när det gäller att ladda upp videor, lägga till kommentarer, skapa en kanal och annat som kräver att användarna är inloggade på ett konto.