Toegang tot YouTube tijdens uw proefperiode voor Google Workspace

Dit artikel gaat over YouTube-instellingen in Google Workspace.

Als u zich onlangs heeft aangemeld voor Google Workspace, zien uw gebruikers mogelijk de melding Je kunt dit account nog niet voor YouTube gebruiken, zelfs als YouTube wel aanstaat in de Google Beheerdersconsole.

De beperkte toegang is tijdelijk

Opmerking: Deze factureringsvereiste geldt niet voor de Education- en Nonprofits-versie.

U en uw gebruikers kunnen alle functies van YouTube gebruiken als u aan een of meer van de volgende vereisten voldoet:

• Uw domein heeft minstens $ 30 (of het equivalent in uw valuta) betaald. De kosten om uw domein te kopen, worden hierin niet meegerekend.
  • Uw domein is minstens 30 dagen oud.
  • U heeft uw domein bij een reseller gekocht. (Als u niet zeker weet hoe u uw domein heeft gekocht, gaat u naar Heb ik een reseller?)

Als u zich rechtstreeks bij Google heeft aangemeld voor Google Workspace, kunt u eerder betalen of meer gebruikersaccounts kopen om toegang te krijgen tot alle YouTube-functies. Nadat u de betaling heeft uitgevoerd, kan het 48 uur duren voordat de functies beschikbaar zijn.

Al uw gebruikers moeten alle bepalingen van de Servicevoorwaarden van Google en de Servicevoorwaarden van YouTube naleven.

Waarom is de toegang beperkt?

Omdat we onze systemen gezond willen houden, zijn er minimumvereisten voordat Google Workspace-accounts video's kunnen uploaden, reacties kunnen toevoegen, een kanaal kunnen maken of andere taken kunnen uitvoeren waarvoor ze moeten zijn ingelogd op een account.