Aanmelden voor nieuwe services

Google brengt regelmatig nieuwe services uit, die vervolgens beschikbaar worden in uw Google-beheerdersconsole. Toen we bijvoorbeeld Google+ uitbrachten, verscheen deze onder Meer Google-apps in uw console. U kunt deze services automatisch laten inschakelen, zodat uw gebruikers ermee kunnen gaan werken zodra ze worden uitgebracht. Anders is elke nieuwe service in eerste instantie uitgeschakeld en moet u deze zelf inschakelen om deze beschikbaar te maken voor gebruikers.

Geldt alleen voor nieuwe releases. Als u zich aanmeldt voor een Google for Work-account, zoals Google Apps, zijn de meeste services verbonden aan uw account al ingeschakeld. De instelling die u hier instelt, geldt alleen voor services die later worden uitgebracht door Google.

Ga als volgt te werk om nieuwe services automatisch in te schakelen:

1. Log in bij de Google-beheerdersconsole
  2. Ga naar Bedrijfsprofiel > Profiel.
  3. Selecteer Automatisch in de sectie Nieuwe producten.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Het kan 24 uur duren voor deze wijziging van kracht wordt.

Gebruikt u meerdere domeinen? Deze instelling is van toepassing op de gebruikers in al uw domeinen.