Aanmelden voor nieuwe services

Google brengt regelmatig nieuwe services uit, die dan beschikbaar worden voor uw Google enterprise-account. Elke nieuwe service verschijnt in uw beheerdersconsole, waar u deze dan in of uit kunt schakelen voor uw gebruikers. Toen Google+ bijvoorbeeld werd uitgebracht, verscheen het in uw console onder Andere Google-services.

U kunt ervoor kiezen nieuwe services automatisch in te schakelen, zodat ze op het moment dat ze worden uitgebracht meteen beschikbaar zijn voor uw gebruikers. Anders staan nieuwe services in eerste instantie uitgeschakeld. U moet deze dan zelf inschakelen om deze beschikbaar te maken voor gebruikers.

Wanneer u meerdere domeinen aan uw account heeft gekoppeld, is deze instelling op alle domeinen van toepassing.

Ga als volgt te werk om u aan te melden voor nieuwe services:

1. Log in bij de Google-beheerdersconsole
  2. Ga naar Bedrijfsprofiel > Profiel.
  3. Selecteer in de sectie Nieuwe services de optie Automatisch.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: het kan 24 uur duren voordat deze wijziging is doorgevoerd