Jag kan inte registrera mig för en av Googles tjänster med min domän

Om det blir problem med registreringen av din domän för en av Googles tjänster (t.ex. G Suite eller Cloud Identity) kan du få ett av följande felmeddelanden. Titta efter en lösning utifrån felmeddelandet:

Vilket felmeddelande har du fått?

Den här domänen används redan

Om du får det här meddelandet när du försöker registrera dig för tjänsten kan det bero på följande:

• Du tog nyligen bort den här domänen från ett annat hanterat Google-konto. Det kan ta upp till 24 timmar (eller sju dagar om du köpte kontot via en återförsäljare) innan du kan använda domänen med ett nytt konto.
  • Du eller någon i organisationen har redan skapat ett hanterat Google-konto med domänen. Testa att återställa administratörslösenordet så skickar vi ett e-postmeddelande till den sekundära e-postadress du angav när du registrerade dig, med information om hur du får tillgång till kontot.
  • Du använder domänen med ett annat hanterat Google-konto som du äger. Om så är fallet tar du bort domänen från det andra kontot.

Kontakta oss

Om inget av ovanstående gäller kan domänens förra ägare ha registrerat sig för Googles tjänst. Fyll i det här formuläret så återkommer supportteamet till dig inom 48 timmar.

Denna domän har registrerats och verifiering av äganderätten pågår.

Om du får det här meddelandet när du försöker registrera dig för tjänsten kan det bero på följande:

• Du eller någon i organisationen har redan skapat ett hanterat Google-konto med domänen och verifiering av äganderätten pågår. Testa att återställa administratörslösenordet så skickar vi ett e-postmeddelande till den sekundära e-postadress du angav när du registrerade dig, med information om hur du får tillgång till kontot.
  • Du använder domänen med ett annat hanterat Google-konto som du äger. Om så är fallet tar du bort domänen från det andra kontot.

Kontakta oss

Om inget av ovanstående gäller kan domänens förra ägare ha registrerat sig för Googles tjänst. Fyll i det här formuläret så återkommer supportteamet till dig inom 48 timmar.

Det här domännamnet finns inte ännu.

Det här felmeddelandet visas eftersom domänen ännu inte har registrerats hos en domänvärd. Du kan köpa en domän när du registrerar dig för en av Googles tjänster.

Om du redan har registrerat domännamnet hos en domänvärd kontrollerar du att stavningen av domännamnet som du angett motsvarar det registrerade namnet. Tänk på att det kan ta upp till 72 timmar för Whois-kataloger att uppdateras med den nya äganderätten för domänen.

Google stöder för närvarande inte det här domännamnet.

Domänen du försöker registrera dig med stöds inte av Googles policy. Registrera dig med ett annat domännamn.

Kontakta oss

Om du fortfarande har problem med att logga in med domänen kontaktar du oss så återkommer supportteamet till dig inom 48 timmar.