Nyheter i Gmail

Välkommen till Gmail med ny design! Vi har uppdaterat användargränssnittet och flera av de e-postfunktioner du redan använder och lagt till nya verktyg och appar som hjälper dig att arbeta snabbare och effektivare.

Nya e-postfunktioner

Ordna e-post i inkorgen

Håll muspekaren över oöppnade meddelanden i inkorgen och klicka på en ikon för att arkivera, ta bort, markera som oläst (eller läst) eller snooza meddelanden.

Åtgärder i inkorgen

• Arkivera Arkivera
  • Radera Radera
  • Markera som oläst Olästa eller läst Läst
  • Viloläge Viloläge

Skjut upp e-post till senare

Skjut upp e-postmeddelanden till ett framtida datum eller tid som passar bättre. Läs mer om hur du skjuter upp e-postmeddelanden.

Skjut upp

Använd föreslagna svar och uppföljningar

Svara snabbt på e-postmeddelanden med hjälp av fraser som visas utifrån det meddelande du har fått. Läs mer om hur du använder Smartsvar.

Gamla e-postmeddelanden kanske visas högst upp i inkorgen med förslaget att svara eller följa upp. Läs mer om hur du visar eller döljer påminnelser om att följa upp något.

Låt Gmail hjälpa dig skriva e-postmeddelanden

Gmail ger förslag utifrån maskininlärning när du skriver med Smartskrivning. Du godkänner förslag genom att trycka på tabbtangenten.

Arbeta offline i Gmail

Skriv, sök, ta bort och ange etiketter för de senaste 30 dagarnas meddelanden (och bilagor) med hjälp av Gmail offline. Meddelanden som du skriver medan du är offline skickas automatiskt när en internetanslutning blir tillgänglig. Läs mer om Gmail offline.

Nya funktioner i inkorgen

Expandera eller krymp din vy i inkorgen

Du kan ändra hur rymlig eller kompakt du vill att inkorgen ska vara. Klicka på Inställningar högst upp till höger Inställningar följt av Visningstäthet.

Tips! Om du väljer Standard visas en förhandsgranskning av bilagor från inkorgen.

Visa eller dölj menyn

Du kan göra plats för förhandsvisningen av e-postmeddelanden genom att klicka på menyn Meny och göra inkorgen större eller mindre.

Redigera etiketter och kategorier

Nu kan du redigera etiketter och kategorier direkt via menyn Meny. Rulla till etiketten eller kategorin du vill ändra och klicka på Mer Mer.

Läs mer om hur du lägger till eller redigerar etiketter.

Visa Kalender, Tasks, Keep och tillägg

Nu kan du använda Google Kalender, Google Keep, Google Tasks och tillägg utan att lämna Gmail.

Kalender

Till höger om inkorgen klickar du på ikonerna i den vertikala listan för enkel tillgång till produktivitetsverktyg.

• Kalender Kalender: Visa dagens schema, klicka på en händelse och redigera den, skapa nya händelser och hoppa till kommande händelser.
  • Keep Google Keep: Skapa checklistor och gör anteckningar.
  • Tasks Logotyp för Tasks: Lägg till saker att göra och sätt tidsgränser.
  • Tillägg Lägg till: Extra verktyg i Gmail som hjälper dig att hantera e-posten.

Läs mer om hur du använder Kalender, Keep, Tasks och tillägg i Gmail.

Skicka feedback

Om du vill skicka feedback om den nya designen och de nya funktionerna öppnar du Inställningar Inställningarföljt av Skicka feedback.