Ge kalenderanvändarna support

Dela dessa resurser med dina användare och hjälp dem att använda Google Kalender på jobbet eller i skolan.

• Utbildningscenter för Google Workspace – läs mer om hur du skapar, organiserar och hanterar kalendrar och händelser. Användarna kan också få hjälp med att byta till Kalender från en annan leverantör. Mer information finns i Komma igång med Kalender.
  • Hjälpcenter online för Kalender: Besök hjälpcentret för Kalender för hjälp med alla funktioner.
  • Mobilåtkomst: Hänvisa användarna till Mobilutbildning och hjälp