Vad är nytt i Google Meet-maskinvaran?

Läs mer om de nya uppdateringarna och funktionerna i Google Meet-maskinvara som är tillgängliga för användarna.

Google Meet-maskinvaran får viktiga ChromeOS-uppdateringar två gånger om året, i linje med ChromeOS långsiktiga supportuppdateringar. De här uppdateringarna inkluderar nya funktioner, stabilitetsförbättringar och säkerhetskorrigeringar. Google Meet-maskinvara får även mindre stabilitetsuppdateringar under året vid behov.

Mer information om funktioner eller lanseringar finns i Google Workspace Updates.

En aktuell lista över kända problem med Google Meet-maskinvara finns i Kända problem.

Öppna alla   |   Stäng alla

Betaversion

Chrome OS M120

22 april 2024

ChromeOS-version 15662.80.23

Nyheter
  • Uppdateringar av stabilitet och säkerhet
  • Logitech MeetUp firmware 1.0.265
  • Lenovo Series One Speaker Bar Firmware 2024.03.10

27 mars 2024

Chrome OS version 15662.80.18

Nyheter
  • Allmänna stabilitets- och säkerhetskorrigeringar för ChromeOS och webbläsaren Chrome
  • Stabilitetsförbättringar för Intel KBL- och CML-enheter

Produktionslanseringar

ChromeOS M120

22 april 2024

Chrome OS version 15662.80.18

Nyheter
  • Allmänna stabilitets- och säkerhetskorrigeringar för ChromeOS och webbläsaren Chrome
  • Stabilitetsförbättringar för Intel KBL- och CML-enheter
  • Minskar risken för att grafikprocessorn hänger sig

Chrome OS M114

25 mars 2024

Chrome OS-version 15437.59.49

Nyheter
  • Stöd för uppdatering av inbyggd programvara för Aver-kringutrustning som är certifierad (Aver Cam520 pro2 och Aver Fone 540)
Kända problem
  • Series One-kameror tappar ibland videobildrutor. Vi fortsätter att undersöka åtgärder.

26 februari 2024

ChromeOS version 15437.59.44

Problem som har åtgärdats
  • Problem med att Series One-kameror kopplades från har åtgärdats
  • Allmänna stabilitets- och säkerhetskorrigeringar för ChromeOS och webbläsaren Chrome
Kända problem
  • Series One-kameror tappar ibland videobildrutor. Vi fortsätter att undersöka åtgärder.

29 januari 2024

Chrome OS-version 15437.59.32

Nyheter
  • Firmware-uppdateringar
  • Series One:
    • Firmware för Series One-högtalare: 2023.12.06.03
  • Logitech:
    • Rally Bar-firmware: 1.10.369
    • Rally Bar Mini- firmware: 1.10.369
    • Rally Bar Huddle-firmware: 1.10.286 [Kvalificerad som kringutrustning]
  • FWUPD har uppdaterats till 1.9.7
  • Ökad smart kameraloggning för Series One-kameror
Problem som har åtgärdats
  • Allmänna stabilitets- och säkerhetskorrigeringar för ChromeOS och webbläsaren Chrome
  • Problem med ljudeko som påverkade Series One-högtalare har åtgärdats
  • Problem med att högtalare i Series One inte sänder ljud har åtgärdats
Kända problem
  • Series One-kameror kopplas från oftare och bildrutor tappas ibland. Vi har utökat kameraloggningskapaciteten för att undersöka saken.

6 december 2023

ChromeOS-version 15437.59.21

Nyheter
  • Stöd för 12th Generation Intel-enheter
  • Stöd för XU-kamera
  • Förbättringar av firmware för kringutrustning
  • Firmware-uppdateringar
    • Avocor AVM 6570-kamera: v2.22
    • Firmwareuppdatering för Poly Studio R30: v11.62 har lagts till
Problem som har åtgärdats
  • Allmänna stabilitets- och säkerhetskorrigeringar för ChromeOS och webbläsaren Chrome
  • Avocor Board 65-enheten visar inte längre uppdateringsskärmen vid varje omstart
Kända problem
  • Firmware-uppdateringar för Logitech Rallybar, Rallybar Mini och Scribe har tillfälligt inaktiverats
  • Det tar mer än 30 sekunder för pekskärmen att läsa in skärmen efter att CEC-skärmen har lästs in
  • Mikrofonknappen på Acer Chromebase inaktiveras en kort stund när ljudet slås på

Chrome OS M108

13 november 2023

ChromeOS-version 15183.82.51

Problem som har åtgärdats
  • Stabilitetsförbättringar i Chrome.
  • Säkerhetskorrigeringar.
Kända problem
  • Kameror i Series One-rumspaket tappar ibland bildrutor under möten. Detta yttrar sig som ett problem med videolagg. Vi är medvetna om problemet och arbetar med att lösa det.
  • Kameror i Series One-rumspaket kopplas ibland från. En lösning är att starta om systemet. Vi fortsätter att undersöka grundorsaken.

30 oktober 2023

ChromeOS-version 15183.82.47

Nyheter
  • Firmware-uppdateringar
  • Series One:
    • Series One rumspaket, kamerans firmware: 1.5.17
  • Camera Intelligence har lagts till i Series One-maskinvaran. Board 65, Desk 27, rumspaket.
Problem som har åtgärdats
  • Stabilitetsförbättringar i Chrome.
  • Säkerhetskorrigeringar.
Kända problem
  • Kameror i Series One-rumspaket tappar ibland bildrutor under möten. Det verkar som att videon laggar. Vi är medvetna om problemet och utreder saken.
  • Kameror i Series One-rumspaket kopplas ibland från. En lösning är att starta om systemet. Vi fortsätter att utreda grundorsaken.

2 oktober 2023

ChromeOS-version 15183.82.41

Nyheter
  • Firmware-uppdateringar
  • Lenovo:
    • Series One speakerbar firmware: 2023.07.07
Problem som har åtgärdats
  • Ett problem där Series One Desk 27-kameran visade förvrängd eller pixelerad video i 50 Hz-regioner har åtgärdats.
  • Stabilitetsförbättringar i Chrome.
  • Säkerhetskorrigeringar.

5 september 2023

ChromeOS-version 15183.82.33

Nyheter
Problem som har åtgärdats
  • Löst ett problem där skärmar identifierades som både högtalare och mikrofon.
  • Löst ett problem med Logitech TAP-presentation via HDMI.
  • Löst ett problem med Series One Touch Controller som ibland blir svart.
  • Ett problem med att högtalarvolymen var lägre än förväntat åtgärdades.
  • Ett problem med att kameror inte identifierades korrekt åtgärdades.
  • Ett problem med USB-uppräkning på vissa maskinvaruenheter åtgärdades.
  • Förbättringar av plattformsstabilitet.
  • Säkerhetskorrigeringar.
Kända problem

Series One-kameror tappar ibland bildrutor under möten. Detta yttrar sig som ett problem med videolagg. Vi är medvetna om problemet och utreder saken vidare.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.