Översikt: Hantera Chat för en organisation

När du har registrerat dig för Google Chat kan organisationen kommunicera via text och multimedia i stora rum, små grupper eller enskilt.

Läs mer om Google Chat-funktioner.

Kom igång:  Konfigurera Chat

Gör mer i färre steg

Du kan lägga till innehåll direkt i konversationen så att teammedlemmar kan interagera och diskutera objekt i Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Drive. Det går även att skicka webblänkar och ladda upp filer från en lokal enhet. Lägg även till uppgifter i konversationen. Du kan skapa och hantera gruppuppgifter och tilldela uppgifter till andra medlemmar i ett Chat-rum.

Ha spontana konversationer var ni än är

Alla måste hjälpas åt för att klara av stora utmaningar. Bjud in grupper till rum och ändra sedan grupperna dynamiskt vid ändringar i arbetet så att rätt personer kan samarbeta, oavsett var de är. Du kan ställa in en historikpolicy som säkerställer att personer som ansluter till ett rum kan se hela meddelandehistoriken och snabbt komma i kapp.

Ha alltid koll på det som är viktigt

I Chat behöver konversationerna aldrig avstanna och det viktigaste kommer upp till ytan så att du kan behålla fokus. Upprätthåll flera konversationer med samma team eller personer. De mest aktiva konversationerna visas längst ned och andra trådar är lättåtkomliga.

Integrera med andra system

Använd appar och lägg till funktioner och system från tredje part för att utöka möjligheterna med Chat och få mer gjort.

Nästa steg

Konfigurera Chat för organisationen