Overzicht: Chat beheren voor een organisatie

Als u zich aanmeldt voor Google Chat, kan uw organisatie communiceren met tekst en rich media in grote ruimtes, kleine groepen of 1-op-1.

Meer informatie over Google Chat-functies.

Aan de slag:  Chat instellen

Meer doen in minder stappen

U kunt direct content toevoegen aan een gesprek, zodat teamleden kunnen communiceren en discussiëren over items in Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Drive. U kunt ook weblinks toevoegen en bestanden uploaden vanaf een lokale harde schijf. Daarnaast kunt u taken toevoegen aan het gesprek. U kunt groepstaken maken en beheren en taken toewijzen aan de andere leden van een chatruimte.

Overal koffieautomaatgesprekken voeren

Er is een groep nodig om de grootste uitdagingen te kunnen aangaan. Nodig groepen uit voor ruimtes en pas dit dynamisch aan als het werk verandert. Zo kunnen de juiste mensen altijd samenwerken, waar ze ook zijn. U kunt beleid voor de chatgeschiedenis instellen. Zo kunnen mensen die aan een ruimte worden toegevoegd de hele berichtgeschiedenis zien en snel up-to-date raken.

Altijd op de hoogte van belangrijke zaken

Met Chat blijven de gesprekken lopen en wordt zichtbaar wat belangrijk is, zodat u zich daarop kunt concentreren. U kunt meerdere gesprekken voeren met hetzelfde team of dezelfde mensen. De meest actieve gesprekken verschijnen onderaan in beeld. Ook uw andere gesprekken zijn eenvoudig te openen.

Integratie met andere systemen

Gebruik apps om functies en systemen van derden toe te voegen. Zo kunt u de functies van Chat uitbreiden en nog meer gedaan te krijgen.

Volgende stap

Chat instellen voor uw organisatie