Maandelijkse uptime van Google Workspace-apps

Uptimecijfers van services bekijken
Met het rapport 'Maandelijkse uptime van apps' kunt u de wereldwijde beschikbaarheid per maand van Google Workspace-services bekijken. Google biedt deze historische gegevens, zogenaamde uptimecijfers, als onderdeel van onze voortdurende toewijding aan transparantie van onze activiteiten.

Het rapport 'Maandelijkse uptime van apps' openen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Rapporten.
  3. Klik links op Maandelijkse uptime van Google Workspace-apps.

Meer informatie over het rapport 'Uptime van apps'

Informatie over het rapport 'Uptime van apps'

• Uptimecijfers gelden alleen voor de standaardversies van Google Workspace: Dit zijn ondere andere Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise, Education, Enterprise for Education, G Suite Basic, G Suite Business en Essentials. Ze gelden niet voor andere speciale versies van Google Workspace.
  • Een uptimecijfer is een verhouding: Het is de totale tijd dat een service beschikbaar was toen gebruikers hierom vroegen, gedeeld door de totale tijd dat gebruikers om het gebruik van een service vroegen. We berekenen deze verhouding aan de hand van gegevens die zijn verzameld voor alle gebruikers van de standaardversies van Google Workspace.
  • Uptimecijfers zijn wereldwijde gemiddelden: Ze komen niet overeen met de uptimecijfers voor een specifiek domein.
  • Uptimecijfers tonen de algemene beschikbaarheid van services: Ze omvatten of betreffen niet noodzakelijk service-incidenten, zoals tijdelijke onbeschikbaarheid van specifieke functies.
  • Uptimecijfers worden elk kwartaal gepubliceerd: De tijdsduur vóór publicatie varieert echter, afhankelijk van factoren zoals service-incidenten. Aan het eind van een kwartaal kan het enkele maanden duren om de gegevens te onderzoeken en te verwerken. Kom later terug als uptimecijfers voor een kwartaal nog niet beschikbaar zijn.

Vergelijken met het Google Workspace-statusdashboard

• Het rapport 'Maandelijkse uptime van apps': Met dit rapport kunt u de betrouwbaarheid van Google Workspace-services bepalen. In het rapport staan alleen historische gegevens over de beschikbaarheid van een service, dat wil zeggen of gebruikers de service konden bereiken. Beschikbaarheidscijfers voor een service omvatten geen incidenten met specifieke functies of mogelijkheden van een service.
  • Google Workspace-statusdashboard: Gebruik dit dashboard om informatie te vinden over een specifiek service-incident. Op het dashboard staan zowel realtime als historische gegevens over specifieke incidenten met Google Workspace-services en hun functies of mogelijkheden.