Maandelijkse uptime van Google Workspace-apps

Uptimecijfers van services bekijken
Met het rapport 'Maandelijkse uptime van apps' kunt u de wereldwijde beschikbaarheid per maand van Google Workspace-services bekijken. Google biedt deze historische gegevens, zogenaamde uptimecijfers, als onderdeel van onze voortdurende toewijding aan transparantie van onze activiteiten.

Het rapport 'Maandelijkse uptime van apps' openen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Rapportenand thenHoogtepunten.

Meer informatie over het rapport Uptime van G Suite-apps

Informatie over het rapport Uptime van apps

• Uptimecijfers gelden alleen voor de standaardversie van Google Workspace: Dit zijn onder andere Business Starter, Business Standard en Business Plus, Enterprise Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade en Education Plus G Suite Basic, G Suite Business en Essentials. Ze gelden niet voor andere speciale versies van Google Workspace.
  • Een uptimecijfer is een verhouding: Het is de totale tijd dat een service beschikbaar was toen gebruikers hierom vroegen, gedeeld door de totale tijd dat gebruikers om het gebruik van een service vroegen. We berekenen deze verhouding aan de hand van gegevens die zijn verzameld voor alle gebruikers van de standaardversies van Google Workspace.
  • Uptimecijfers zijn wereldwijde gemiddelden: Ze komen niet overeen met de uptimecijfers voor een specifiek domein.
  • Uptimecijfers tonen de algemene beschikbaarheid van services: Ze omvatten of betreffen niet noodzakelijk service-incidenten, zoals tijdelijke onbeschikbaarheid van specifieke functies.
  • Uptimecijfers worden maandelijks gepubliceerd: De publicatietijd varieert op basis van factoren, zoals service-incidenten. Soms duurt het een paar dagen voordat de gegevens zijn verwerkt. Als er geen uptimecijfers beschikbaar zijn, probeert u het later opnieuw.

Vergelijken met het Google Workspace-statusdashboard

• Het rapport 'Maandelijkse uptime van apps': Met dit rapport kunt u de betrouwbaarheid van Google Workspace-services bepalen. In het rapport staan alleen historische gegevens over de beschikbaarheid van een service, dat wil zeggen of gebruikers de service konden bereiken. Beschikbaarheidscijfers voor een service omvatten geen incidenten met specifieke functies of mogelijkheden van een service.
  • Google Workspace-statusdashboard: Gebruik dit dashboard om informatie te vinden over een specifiek service-incident. Op het dashboard staan zowel realtime als historische gegevens over specifieke incidenten met Google Workspace-services en hun functies of mogelijkheden.