Enhetskrav för Googles slutpunktshantering

Enhetskraven för Googles slutpunktshantering varierar beroende på funktion. Om inget annat anges kan enheter som inte uppfyller minimikraven inte synkronisera jobbdata.

Undvik synkroniseringsproblem genom att låta varje användare ha maximalt fem aktiva Android-enheter och maximalt 25 aktiva hanterade enheter totalt.

Grundläggande mobilhantering

• Android 2.2 Froyo och senare med den senaste versionen av appen för Google Play-tjänster
  • Android (Go-versionen)
  • Apple iOS 8 eller senare eller iPadOS 13.1 och senare, med ett Apple-id och Safari aktiverat. Tidigare enheter kan synkronisera jobbdata, men skärmlåskrav tillämpas inte.

Avancerad mobilhantering

• Enhet med Android 6.0 Marshmallow eller senare som har stöd för jobbprofiler och företagsägt (fullt hanterat) enhetsläge. Android (Go edition) stöds inte.
  • iOS 12.0 eller senare eller iPadOS 13.1 och senare, med ett Apple-id och Safari aktiverat

Apphantering

• Android 5.0 och senare enheter med en jobbprofil
  • Android 2.2 till 4.4.4 KitKat-enheter utan en jobbprofil
  • iOS 12.0 och senare eller iPadOS 13.1 och senare

Jobbprofiler

• Android 5.0 och senare (stöds på de flesta enheter – kontakta enhetstillverkaren för att bekräfta)

Företagsägda enheter

• Android 6.0 Marshmallow och senare
  • iOS 12.0 och senare
  • Enheter som kör Chrome OS
  • Mac
  • Windows
  • Linux

Förbättrad säkerhet för Windows

• Windows 10 Pro, Pro for Workstations, Enterprise eller Education version 1803 eller senare med Microsofts support. Mer information finns i dokumentationen för Windows-versioner
  • För Googles autentiseringsprovider för Windows (GCPW), Chrome 81 eller senare.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.