Apparaatvereisten voor Google-eindpuntbeheer

De apparaatvereisten voor Google-eindpuntbeheer verschillen per functie. Tenzij anders vermeld, kunnen apparaten die niet aan de minimumvereisten voldoen, geen werkgegevens synchroniseren.

Om synchronisatieproblemen te voorkomen, raden we aan dat elke gebruiker niet meer dan 5 actieve beheerde Android-apparaten heeft en dat er in totaal niet meer dan 25 actieve beheerde apparaten zijn.

Mobiel beheer op basisniveau

• Android 2.2 Froyo en hoger met de nieuwste versie van de Google Play-services-app
  • Android (Go-editie)
  • Apple iOS 8 en hoger of iPadOS 13.1 en hoger met een Apple-ID en Safari ingeschakeld. Op eerdere apparaten kunnen werkgegevens ook worden gesynchroniseerd, maar worden vereisten voor schermvergrendeling niet afgedwongen.

Geavanceerd mobiel beheer

• Een apparaat met Android 6.0 Marshmallow of hoger dat werkprofielen en de apparaatmodus voor bedrijfseigendom (volledig beheerd) ondersteunt. Android (Go-editie) wordt niet ondersteund.
  • iOS 12.0 en hoger of iPadOS 13.1 en hoger, met een Apple-ID en Safari actief.

App-beheer

• Apparaten met Android 5.0 Lollipop en hoger met een werkprofiel
  • Apparaten met Android 2.2 tot 4.4.4 KitKat zonder werkprofiel
  • iOS 12.0 en hoger of iPadOS 13.1 en hoger

Werkprofielen

• Android 5.0 en hoger (ondersteund op de meeste apparaten, neem contact op met de fabrikant van het apparaat om dit te bevestigen)

Apparaten die eigendom zijn van het bedrijf

• Android 6.0 Marshmallow en hoger
  • iOS 12.0 en hoger
  • Apparaten met Chrome OS
  • Mac
  • Windows
  • Linux

Verbeterde desktopbeveiliging voor Windows

• Windows 10 Pro, Pro for Workstations, Enterprise of Education versie 1803 of hoger met Microsoft-support. Bekijk de documentatie over Windows-releases voor meer informatie.
  • Voor Google-referentieprovider voor Windows (Google Credential Provider for Windows, GCPW) moet Chrome-browser 81 of hoger zijn geïnstalleerd.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.