De naam van Agenda-faciliteiten wijzigen

U kunt de naam van agendafaciliteiten wijzigen in de Google Beheerdersconsole of via de Directory API.

Als u de naam van een agendafaciliteit wilt wijzigen, moet u een beheerdersrol hebben met rechten voor het beheer van gebouwen en faciliteiten die aan uw account zijn toegewezen.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and thenDirectoryand thenGebouwen en faciliteiten.
  3. Open Faciliteitbeheeren danklik op de faciliteit waarvan u de naam wilt wijzigenen danDetails.
  4. Vul de nieuwe naam in voor de faciliteit.
  5. Klik op Opslaan.

De update wordt meestal meteen uitgevoerd, maar het kan 7 dagen duren voordat deze overal is doorgevoerd. In afspraken die zijn gemaakt voordat u de naam van de faciliteit wijzigde, wordt de oude naam weergegeven. In afspraken die erna zijn gemaakt, wordt de nieuwe naam weergegeven. De nieuwe naam wordt niet gebruikt in geannuleerde afspraken, zelfs niet als deze in de toekomst zouden plaatsvinden.

Een faciliteit een ander label geven in de lijst Mijn Agenda's

Agendafaciliteiten worden weergegeven als agenda's in de lijst Mijn agenda's. U kunt de naam van die faciliteitagenda's in Agenda wijzigen via de lijst Mijn agenda's. Hierdoor wordt alleen de naam gewijzigd die u ziet, niet de naam die andere gebruikers zien voor die faciliteit. Deze wijzigingen zijn lokaal, ze zijn alleen te zien in uw agendaweergave.

Als u een nieuwe (lokale) naam wilt terugzetten op de oude naam, moet u zich afmelden en weer abonneren op de faciliteitagenda.