Rapport Mislukte wachtwoordpogingen op een apparaat

Beveiligingsdashboard

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Versies vergelijken

In het rapport Mislukte wachtwoordpogingen op een apparaat kunt u zien hoeveel mislukte inlogpogingen er zijn geweest op de apparaten van uw bedrijf in een bepaalde periode Alleen apparaten waarvoor geavanceerd beheer geldt, staan in dit rapport.

Er is sprake van een mislukte inlogpoging als het 6 keer achter elkaar niet lukt om in te loggen op een apparaat. Hierbij telt elke volgende inlogpoging die niet slaagt als nog een mislukte inlogpoging.

Als er dus 6 keer achter elkaar een inlogpoging niet slaagt, telt dit als 1 mislukte poging, 7 pogingen achter elkaar tellen als 2, 8 pogingen als 3 etc.

Het rapport 'Mislukte wachtwoordpogingen op een apparaat' bekijken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenDashboard.
  3. Klik rechtsonder in het venster Mislukte wachtwoordpogingen op een apparaat op Rapport bekijken.

Opmerking: Dit rapport bevat alleen gegevens van Android-apparaten, niet van iOS-apparaten.

Diagram Mislukte wachtwoordpogingen op een apparaat

In het diagram bovenaan het rapport ziet u pieken en trends over mislukte inlogpogingen op apparaten.

U kunt het rapport aanpassen om de gegevens van een specifieke periode te bekijken: Vandaag, Gisteren, Deze week, Vorige week, Deze maand, Vorige maand of Dagen geleden (maximaal 180 dagen). U kunt ook een start- en einddatum invoeren. Klik nadat u de periode heeft ingesteld op Toepassen.

Standaard staan de gegevens van alle domeinen in het diagram. Als u een specifiek domein wilt selecteren, kiest u er een uit het dropdownmenu Domein.

Huidige en historische gegevens vergelijken

Als u de huidige gegevens wilt vergelijken met historische gegevens, selecteert u rechtsboven in het menu Statistische analyse de optie Percentiel (niet beschikbaar voor alle diagrammen op het beveiligingsdashboard).U ziet dan een overlay in het diagram waarmee het 10e, 50e en 90e percentiel van historische gegevens wordt weergegeven (voor de meeste gegevens 180 dagen, voor Gmail-gegevens 30 dagen). Als u de analyse wilt wijzigen, kunt u rechtsboven in het diagram het menu gebruiken om de overlayregel te wijzigen.

Tabel Mislukte wachtwoordpogingen op een apparaat

In de rapporttabel staat meer informatie, zoals de apparaat-ID, de apparaateigenaar en het tijdstempel van mislukte inlogpogingen. Klik op een gegevenspunt in het diagram bovenaan de pagina om de gegevens van een specifieke datum te bekijken.