Kom godt i gang med import af holdlister fra et elevadministrationssystem

Denne artikel er for administratorer og undervisere.

Du kan importere holdlister fra dit elevadministrationssystem til Google Classroom. Hold bliver automatisk oprettet i Google Classroom baseret på dataene i dit elevadministrationssystem.

Krav

Du kan få adgang til import af holdlister fra et elevadministrationssystem via:

Clever: Tilgængeligt for grundskoler og ungdomsuddannelser i USA, som har et Google Workspace for Education Plus- eller G Suite Enterprise for Education-abonnement. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer import af holdlister fra et elevadministrationssystem via Clever.

Krav:

Sådan importerer du holdlister fra et elevadministrationssystem:

• Alle elever og undervisere i et distrikt skal have licens til Google Workspace for Education Plus eller G Suite Enterprise for Education.
    • Hvis dit distrikt kun dækker medarbejderlicenser, skal du også købe licenser til dine elever.
  • Administratorer skal bruge Google-mailadresser til undervisere og elever. Import af holdlister fra et elevadministrationssystem matcher brugerne ud fra Google-mailadresser. Hvis du vil importere din holdliste i Google Classroom, skal du synkronisere elevernes og undervisernes mailadresser til udbyderen af det elevadministrationssystem, hvis holdlister skal importeres.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer synkronisering af holdlister fra elevadministrationssystemer?

Funktionen til import af holdlister i Classroom:

• Opretter hold i Google Classroom.
  • Administrerer tilknytninger mellem undervisere og elever på hold baseret på den sektion de er tildelt i elevadministrationssystemet.
  • Tilføjer medundervisere til hold.
  • Opdaterer oplysningerne om den primære underviser

Derudover:

• Underviserne kan acceptere eller afvise hold, der er synkroniseret med elevadministrationssystemet.
  • Underviserne kan ændre navnet på holdet uden at påvirke synkroniseringen.
  • Synkroniseringen tilsidesætter ikke ændringer, som underviserne foretager manuelt.

Vigtigt! Appen kan ikke:

• Redigere eller slette aktuelle hold i Google Classroom
  • Provisionere Google-konti til elever eller undervisere

Kan undervisere fortsætte med at bruge hold, som de allerede har oprettet i Google Classroom?

Ja. Når holdlister importeres, bliver hold, der er oprettet manuelt i Classroom, ikke ændret. Undervisere kan acceptere eller afvise hold, der er importeret fra et elevadministrationssystem.

Hvad kaldes de hold, der oprettes i Google Classroom?

Hold, der oprettes via import af holdlister, bestemmes ud fra feltet "Section Name" (Sektionsnavn) i elevadministrationssystemet. Feltet er normalt en kombination af holdnavn, underviser og time.

Holdlister forbliver synkroniserede, selvom undervisere opdaterer deres holdnavne.

Hvordan matches eleverne og underviserne mellem Google Classroom og elevadministrationssystemet?

Administratorer skal bruge Google-mailadresser til undervisere og elever. Import af holdlister fra et elevadministrationssystem matcher brugerne ud fra deres Google-mailadresser.

Hvad sker der, hvis undervisere ændrer holdlister, der er synkroniseret med et elevadministrationssystem, i Google Classroom?

I Google Classroom kan undervisere manuelt tilføje eller fjerne elever og medundervisere fra holdlister, der er synkroniseret med et elevadministrationssystem. De manuelle ændringer forbliver i Google Classroom, men de foretages ikke i elevadministrationssystemet.

Hvis en elev flytter fra ét hold til et andet, går vedkommendes arbejde så tabt?

Nej. Elevens opgaver forbliver i holdmappen i Google Drev.

Elevens karakterer gendannes, når eleven føjes til holdet igen.

Hvordan matches elever og undervisere i Classroom med udbyderen af elevadministrationssystemet?

Oprettelse af holdlister i Google Classroom matcher brugerne mellem udbyderen af holdlistens elevadministrationssystem, Clever og Google-baserede konti i Google-mails.

Appen kræver, at alle Classroom-brugere udfylder mailfelterne i holdlisten fra elevadministrationssystemet med deres Google-mailadresser.