Visa en användares hanterade enheter

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Business Starter, Standard och Plus Enterprise, Education och Enterprise for Education, G Suite Basic och Business, Essentials, Cloud Identity-gratisversion och -premiumversion.  Jämför utgåvor

Du kan se en lista över personliga enheter (per användare) som hanteras av organisationen. I listan ser du information om enheterna, till exempel när enheten synkroniserades med företagsdata senast.

Tips! Om du vill se en lista över de mobila enheter som används i organisationen, inklusive företagsägda enheter, läser du mer om att visa och hantera mobila enheter.

Visa en hanterad privat enhet

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Användare på startsidan för administratörskonsolen.
  3. Leta reda på användaren i listan Användare. Läs Söka efter ett användarkonto om du behöver hjälp.
  4. Klicka på användarens namn för att öppna kontosidan.
  5. På användarens informationssida klickar du på Hanterade enheter för att se en lista över användarens enheter.

Pekar på länken Hanterade enheter

6. (Valfritt) Om du vill återgå till användarens kontosida klickar du på uppåtpilen "" högst upp till höger.

Sortera enheter

Du kan klicka på en rubrik högst upp i enhetslistan och sortera enheter efter:

• Serienummer: ett unikt identifieringsnummer som är kopplat till användarens enhet.
  • Modell: enhetsmodellen, till exempel Nexus 9.
  • OS: operativsystemet på enheten, till exempel Android 7.1.1.
  • Senaste synkronisering – datum för den senaste synkroniseringen med Googles slutpunktshantering.

Ladda ned en lista över enheter

Du kan ladda ned en CSV-fil som innehåller en användares alla enheter.

1. Klicka på Ladda ned alla högst upp till höger på enhetslistan.
    Obs! Om du inte ser Ladda ned alla kontrollerar du att inga enheter är valda.
  2. Klicka på Ladda ned.
  3. Nedladdningen läggs till på listan Uppgifter. Om listan inte öppnas automatiskt klickar du på Uppgifter "" bredvid sökfältet.

Här klickar du på Uppgifter

4. (Valfritt) Om användaren har flera enheter kan det ta lite tid att ladda ned filen. Om du vill stänga uppgiftslistan och återvända till den senare klickar du på Uppgifter "". Du kan övervaka nedladdningen tills den är klar. Mer information finns i Kontrollera status för stora uppgifter.
  5. Klicka på Ladda ned CSV under Pågående i Dina uppgifter.
  6. Öppna CSV-filen i ett kalkylprogram, exempelvis Google Kalkylark.

Relaterade ämnen