Kontrollera statusen för stora uppgifter

Du kan se om stora administrativa uppgifter fortfarande pågår, är slutförda eller har annullerats. Beroende på uppgiften kan du också:

• Se vem som startade den.
  • Ta reda på när den började.
  • Visa eller ladda ned filer.
  • Se när den slutfödes.

Statusen för en uppgift visas i upp till 15 dagar efter att den slutfördes.

Uppgifter som du kan övervaka

Du kan övervaka olika stora uppgifter eller massuppgifter, som att ladda upp, ladda ned och skanna information. Till exempel:

• Ladda upp och ladda ned kontouppgifter
  • Ladda upp och ladda ned gruppmedlemmar
  • Ladda upp och ladda ned enhetsinformation
  • Ladda upp och ladda ned appar från tredje part
  • Ladda upp byggnader, funktioner och resurser för Kalender
  • Ladda ned granskningsloggar och rapporter
  • Köra DLP-regler (Förebyggande av dataförlust) för Drive
  • Med mera

Övervaka statusen för en stor uppgift

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Statusen för stora uppgifter visas om du klickar på Uppgifter  högst upp i administratörskonsolen.

Här klickar du på Uppgifter.

3. (Valfritt) Om bearbetningen av en nedladdningsuppgift har slutförts klickar du på länken för att visa eller ladda ned filen.

Klicka på länken om du vill ladda ned filen.

4. (Valfritt) Klicka på Övriga uppgifter att visa status för uppgifter som andra administratörer har utfört.
  5. (Valfritt) Om du vill stänga listan Uppgifter klickar du på Uppgifter  igen.