Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Het beveiligingsdashboard, de onderzoekstool en de pagina 'Status van beveiliging' bekijken

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; Enterprise Essentials Plus.  Versies vergelijken

Het beveiligingscentrum bevat het beveiligingsdashboard, de tool voor beveiligingsonderzoek en de pagina Status van beveiliging.

Het beveiligingsdashboard bekijken en gebruiken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenDashboard.

De tool voor beveiligingsonderzoek bekijken en gebruiken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenOnderzoekstool.

De pagina 'Status van beveiliging' bekijken en gebruiken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2.  Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrum and thenBeveiligingsstatus.